BAZI AKSAKLIKLARDAN DOLAYI SERVER 27.09.2009
SAAT 02:00 DE SERVER ACILACAKTIR HİÇBİR SORUN OLMAYACAKTIR.3 SAAT ONCESINDEN PACHT İZİN VERİCEKTİR
SERVER DE OTO ÜYELİK YOKTUR
SİTEDEN UYELIK ALINIZ CUNKU
DESTEK TİCKET SİSTEMİYLE
SİTEDEN YAPILACAKTIR
Önemli Pacht.
[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ]
Pk Serverinin Başlangıç İtem ss leri.Umarım Beyenirsiniz.
Kesin Bir Tarih Değildir.27.09.2009 ( eylül PAZAR )
Akşam Üstü 12:00 ( Saat 2 ) Pk Serverimiz İçin Start Verilecektir
Pk Server Hakkında Ufacik Bir Bilgi.
Herşey En İyi Db Valentine DB v1.4 üstüne Kurulmuştur.
Droplar Sıfırlanmıştır.
Townda Bulunan Başlangıç İtem Npc Sinden İtemlerinizi Alıyorsunuz.
70 lwl e kadar worm.70 den sonra 83 olmak için titan uruk blade.
tamamen full pk db sidir işini bilen bütün karakterler iş yapar
Şuan Server Beta Haliyle Online Uzaktan Denemek İsteyen
Pk Server
ip0:212.174.142.116
Web Site:[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ]
Zor Server
Ip0:212.174.142.115
En Sonki Bakımda Bifrosttaki Çıkış Npcsi Düzeltildi Slotlar Genişletildi Teleportlar Düzenlendi Dağda Doğmalar FİX. Expler %33 Oranında Azaldı Drop Rate %100 Den %70 E düşürüldü Yeni Gelenler İçin Exp Eventimiz ve Boss Eventimiz Olacaktır
-------------------------------------------
Serverda Andream+Ronark-Land Base
Ronark Land
Mevcuttur
Güvenlik X-Skip Wardır ( 2 Adet Süresiz Lisans )
Stat Edit - Skill Edit - Lwl Edit - Takı - Silah - Np Satışı Yoktur
Hiçbir Serverde Olmayan Editörlerimiz Mevcut .
ve Bu Editörler Npt Düpe Vs.. Herşeyi Kontrol Edebilecek Editördür.
CLİENT İÇİN Tıklayın
Dosya İndirmek İçin Tıklayın
Manual pacht indirmek için
Yakında Tek Tek Client Dosyaları Upload Edilecektir.
Client Sorunları İçin
Server Valentine db v1.4 tür.(Sadece Bizde.)
Öncelikle selam.sizin içinizden bu serveri kuran kim nasıl kurdu vb..
sorular aklınızdan geçmiştir.ve kendim gerekduydum bu yorumu yazmayı oncelikle ben sağlam ve uzun omurlu serverlerde
oynamayı severim.hemen hemen en iyilerinde oynadım parasını fazlasıyla vererek hizmet almaya calıştım ama nafile ama şunu anladım herşeyin para olmadığı.
ahmet abim vardı bloodko nun sahibi ve yoneticisi çok iyi bi insandır kendisi.ahmet abinin msn de kapattık sunucuları elveda bloodko yazarken gordum.o zamanda oynalim adlı serveri bırakmıstım.
işte konuştum server açmaya karar verdim.server açmamda ahmet abinin büyük etkisi vardır.yani rahatsız olduğum nokta şu G.rC3k knight da oynamak için milyarlar yatırman gerekli.ama bazı sağlam sunucuların(diğer server sahipleri yanlış anlamasın ama benim görüşüm böyle sunucu fiyatlari vs.) türkmilletinden fazla para alma isteğini gordum.bu iş te beni rahatsız etti.tabiki iyi hizmet için iyi paravermen gerekli ama
ben bu kuralı kaldırmak ıcın burdayım.gereken en iyi hizmeti vererek knightoninepwp oyuncularını bu servere cağırıyorum PowerUpStore de sadece Ncs Nts Class değişimi vardır.hiçbir şekilde edit ve edit item satışı yoktur.
sunucular ahmet beye aittir..sunuculara birşey olana kadar server acık kalacaktır.ufak tefek sorunları hallettik.para sıkıntım olmadığı surece (ki olacağını zannetmiyorum) sizlere hizmet vereceğim.
yani burda bu serveri kıskanmak diye birşey yok
bu serveri sizler için açtım.
Ve En Önemlisi Uzun Ömürlü Bir Server.! 2-3 Günlük Serverlerde Emeklerinizin
Gitmemesini İstiyorsanız 1 Kerede Olsun Bizi Deneyin.
LÜTFEN SERVER İÇİN 1 YORUM.
(unutmayın bu serverin database si 4 haftalık bi süreyle düşünüldü en iyisi yapıldı.Yani bizde biliyoruz full pk db yapmayı full mage server yapip en yaz 350 user online olmasini ama düşündüğümüzde en sağlıklısı bunu tercih ettik.)
Sorularınız Görüşleriniz Önerileriniz İçin
( [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ] ve [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ])
§erver Açılış Tarihi=>07.09.2009(PAZARTESİ)
Serverimizin 2.Günü Usko Maradon Magic Anvil Pazarından 1 ss
Matrix1536´isimli üyeden Alıntı
Hiçbir masraftan kaçınmıyoruz diyen çok server görmüştüm. Ancak bunu ben çok az server için söylerim. Bu onlardan biri. Database'ini en usta kişilere yaptırıyorlar , sitelerini en usta kişilere yaptırıyorlar , reklamlarını en usta sitede yaptırıyorlar , anti-hile sistemlerini en usta kişilerden alıyorlar... Geriye kalan tek şey seviyeli bir oyuncu kitlesi ve iyi bir yönetim ki bunu başaracaklarına eminim. Yeni bir sunucu. Hayırlı olsun.
Bir Userlerimizin Yorumu ;
Alıntı:
KoDestekGm´isimli üyeden Alıntı
Simdi bazı kisiler der %100 buda bunların teamdan ama hayır kendi serverim vardır oldugu halde bu yorumu yazıcam isteyene ipmizide veririm.
Hayatımda gordugum en mukkemmel server Db sinden tut paneline panelden tut koruma sistemlerine kdr mukemmel bi kalite uskodan daha kaliteli bi server ! bana gore oyle
Alıntı:
fotomon12´isimli üyeden Alıntı
Ardream.-Cz Gerçekten Güzeldi.
Server a laf atan bilinki kıskançından atıyordur.+ Level Kasmasıda O Kadar Basit Bir Durum değil
Saygılar
Alıntı:
cabbarov´isimli üyeden Alıntı
Son zamanlarda oynadığım güzel hatta iyi serverlerden biri. emekleriniz için cok tşklr
KoDestekGm Uskodan Farkımız..Usko Oynamak İçin en az 2000 lira bayılmanız lazım buraya playerlık bayılın yetiyor
Alıntı:
ssleepp´isimli üyeden Alıntı
Arkadaslar ben girdim gördum db yi tanıdım super bir database laf soleyen ya kıskancindan söluodur yada kendi serverine adam cekmek icin cunku ben bi sw de 3gunde 80oldum yatmadan kastim ve 3.gun kapandi bu sw yi bildim bileli 2hafadir acik sanirsam db 0lanmasina gelirsek cok iyi düşünmüşler herkes ayni baslicak ei olan kazanacak
Alıntı:
NeverSayAnotherDay´isimli üyeden Alıntı
Gerçekten severek oynadığım dblerden birtanesi Emek verilerek acılmış olup tüm detaylar göz önünde bulundurulmuş.Herkezin deneyerek şahit olması gereken bir oyun cok emek verilen server gördüm ama bukadar mükemmel bir dbyi görmek nasip olmamıştı! Herkeze iyi oyunlar dilerim!
Alıntı:
loscalsty3´isimli üyeden Alıntı
Bu Serveri Beğenmiyenlere Aşk Olsun
Alıntı:
fotomon12´isimli üyeden Alıntı
Ben Eski Db yi oynamıştım.Süper Valla.
Ufacık Bir Bilgi ;
Nerde Exp Kasarım Item Yaparım ?
Level 58'e kadar 1 exp istediği için moradonda rahatçana olabilirisiniz. 58'den sonra sizi bekleyen exp görevleri olacaktır. Örneğin 100 tane smildon taşı getirdiğinizde sizi 58 levelden 67 level yapar. Geriye kalan exp görevlerinide yaptınızmı siz artık 70 levelsiniz
70'den sonra ne yapcam ?
70'den sonra yeni adresiniz eslant olacaktır. Orada da exp görevleri
sizi beklemektedir.
Tüm Exp Görevleri Bitti Ama 80 Olamadım
Sorun yok ! En iyi exp veren yaratıklar var. Partyce Titan kesebilirsiniz. Sabaha kadar sizi 80 yapar emin olun. Genellikle Quest Li ve Süper Zor Bir Server
Levelimi kastım şimdi item istiyorum ?
Ne isterdiniz shard mı ? 5 adet paramun taşı getir eslant exchange sana shard +6 versin,yoksa raptor +6 mı istiyon 5 adet balrog taşı getirecen o zaman . Exchange Eslant'ın sana daha bir çok süprizi var
Exp Kasma Yerleri
1-60 Moradon 60-70 Elmorad Castle Luferson Da Bulunan Quest Npc si ( Harpy, Raven Harpy, Troller , Apostle) 70-83 Eslant ( Paramun,Doom Soldier,Dark Knight,Evil Wizard, Raven Harpy, Falcon vsvs.) Db'nin Yapım Aşaması Yaklaşık 4Hafta.Db GamersKO Myko Db Üzerine Kurlmuş(Editlenmiştir)
Questlerin Hepsi Sorunsuzdur Çalışmayan Quest Yoktur
Masterler Normal Görev İle Açılmaktadır 70 Skilleri Görevler İle Açılmaktadır.
Database de tam (210 adet) rebirth item bulunmaktadır.Zoneler NPC ler Monster yerleri teker teker gözden geçirilip düzenlendi.
Castle Siege War Tamamiyle Sorunsuzdur Delosta Np Gidip Gelir
Grade 3 ve Üstü Clanlar Katılabilir Yenen Clanın Bayrağı Dikilir
Delosun Hazinesinden Yaralanır Yani Vergi Sistemi Sorunsuzdur
Capult Sorunsuzdur Basılabilir Delosun Sahibi Delos Kalesinin Kapısını Kapatabilir..
Lunar War! Tamamiyle Sorunsuzdur Karşı Taraf Basılır
Dark Lunar War Tamamiyle Sorunsuzdur İsimler Geçer
30-59 Arası Savaşa Girebilir Karşı Irk Basılamaz
Stat-Skill-Master Kontrolü Yapılır Lunar Valley Kapısından Giriş Yapılır
Forgetten Temple Sorunsuzdur içeri 32 oyuncu girer monsterlar sayar ve kazanınca chest alınır.
Lunar War! Tamamiyle Sorunsuzdur Karşı Taraf Basılır
Warder - Keeper Vardır Np Gelir İsimler Geçer..
30-59 Arası Savaşa Girebilir Karşı Irk Basılamaz
Stat-Skill-Master Kontrolü Yapılır Lunar Valley Kapısından Giriş Yapılır
MORADON ;
[Quest]Noobique ;
Bilgi ; 1-20 Level arası yapılması tavsiye edilen görev npc si
Kordinat ; 665,432
İçerik ;
Worm Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Worm Karşılığı Silver Bar kazanırsınız. / 1 Kez
yapılır.
Kecoon Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone of Kecoon Karşılığı Wood Staff +8 / Two-Handed Sword +8 / Maul +8 / Dagger +8 Itemlerinden birini seçerek alırsınız. / 1 Kez yapılır.
Bulcan Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Bulcan Karşılığı 500.000 Experience Point Kazanırsınız. / 1 Kez yapılır.
Bulture Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Bulture Karşılığı 3.500.000 Experience Point Kazanırsınız / 1 Kez yapılır.
[Arena Manager] Dualer
Bilgi ; Arenaya teleport NPC Sidir
Kordinat ; 717,418
[Coliseum] Artes ;
Bilgi ; Arenaya teleport NPC Sidir
Kordinat ; 756,479
[Beginner Items] Jack ;
Bilgi ; Oyuna başlangıç itemlerini verir. Karşılığında herhangi bir eşya istemez.
Kordinat ; 805,417
[Mercenary Captain] Cougar ;
Bilgi ; Level 10 olduğunuzda Skillerinizi geliştirebilmek için, Mevcut Skill veya Stat pointlerinizi 0 layıp tekrar verebilmek için kullanabilirsiniz.
Kordinat ; 749,527
Chaotic Generator ;
Bilgi ; Bifrost çıkışı elde ettiğiniz taşları burada kırdırıp karşılığında kullanabileceğiniz eşyalar elde edebilirsiniz.
Kordinat ; 703,528
[Grand Merchant] Kaishan ;
Bilgi ; Level 10 olduğunuzda Skillerinizi geliştirebilmek için, Mevcut Skill veya Stat pointlerinizi 0 layıp tekrar verebilmek için kullanabilirsiniz.
Kordinat ; 814,688
[Operator] Moira ;
Bilgi ; Abyss Dungeon da topladığınız Abyss gemlerden 10 tanesini bu npc ye vererek istediğiniz classın istediğiniz parça Class Chitin Armor (+7) alabilirsiniz.
Kordinat ; 801,771
[Priest] Iris ;
Bilgi ; Forgotten Temple eventine belirli saatler arasında bu npc den giriş yapabilir. Event sonucu kazandığınız kutuları Chaotic Generator' da kırdırıp eşyalar elde edebilirsiniz.
Kordinat ; 815,919Kod:
El Morad Castle
[Quest]ElMorad Castle
Bilgi ; Çeşitli Görevleri yapıp Experience pointlerinizi artırabilir, Scroll Görevlerini yaparak can artırıcı, %150 hızlandırıcı gibi özellikler sağlayan scrollardan kazanabilirsiniz.
Kordinat ; 1631,390
Upgrade oranları normal silahlar için (busla)